.

.

Тема с Леопардовым принтом за Парти в чест на рождения Ден на Момиче, Фон за Снимки на Парти в чест на рождения Ден на Знамето за Парти в чест на Момичета, Украсени с ?

Тема с Леопардовым принтом за Парти в чест на рождения Ден на Момиче, Фон за Снимки на Парти в чест на рождения Ден на Знамето за Парти в чест на Момичета, Украсени с Десерт Маса 6x4ft

BGN 2.67
Брой продукти

Декор за парти : Креативен дизайн на тези банери happy Halloween party е идеално за вас, ще даде своя празник неповторимо сияние и ще си парти!Ръководство за експлоатация на продукта : 1.Не се допирайте до него вода. Ако използвате фонова рамка, клипове или фотографско оборудване, ефектът ще бъде по-добре.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за премахване на бръчки : Roll го в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки. Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от получения продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Приказно банери са безвредни за околната среда, не са без мирис и са подходящи за повторна употреба.Ние ще реши този проблем за вас за първи път.Инструкции за опаковане : В нашата опаковката съдържа само задники, няма каботажните или скоби. КАЧЕСТВО : Изработен е от висококачествена тъкан материал. Не е водоустойчив.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.Топли съвети : 1.РАЗМЕР : Размер на банера 4 x 6 метра.Той е сложен в пакет.

R

Те също купуват с този продукт