.

.

Калъф за таблет UCAMI, съвместима с Lenovo Tab M8 TB-8505F 8505X 8.0, Тънък, Лек калъф-награда от изкуствена кожа с релефни, калъф за таблет, слот за карта, калъф за таблет, Защитни рък

Калъф за таблет UCAMI, съвместима с Lenovo Tab M8 TB-8505F 8505X 8.0, Тънък, Лек калъф-награда от изкуствена кожа с релефни, калъф за таблет, слот за карта, калъф за таблет, Защитни ръкави (Цвят: черен)

BGN 2.33
Брой продукти

Многофункционален предпазен калъф за таблет, подходящ за Lenovo Tab M8 TB-8505 F 8505 X 8Съвместима с Lenovo Tab M8 TB-8505 F 8505 X 8,0 Калъф от изкуствена кожа с панти капак с тисненым фигура, стойка за таблет, слот за карта, калъф за таблет.Дизайн от материали ПУ и TPU : осигурява пълна защита, която е съвместима с вашия таблета. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си. Функция за стойка осигурява регулируеми и удобен ъгъл на гледане за на четене електронни на книги или гледане на видео3.Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини. Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини. Изискан дизайн, ярки цветове, удобен захват и лесна за носене Опаковка в комплекта : 1 х калъф за tablet PC, не включва таблет Удобен захват и удобна за носене. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си.Калъф за таблет, произведен от изкуствена кожа, а държач за карти, предназначени за съхранение на лична или кредитна карта, като същевременно се гарантира ефективна защита, която е съвместима с вашия таблета.Калъф за таблет, произведен от изкуствена кожа, а държач за карти, предназначени за съхранение на лична или кредитна карта, като същевременно се гарантира ефективна защита, която е съвместима с вашия таблета.

R

Те също купуват с този продукт