.

.

Калъф за таблет PC, Кожен калъф, съвместим с Samsung Galaxy Tab A7 Lite 2021 (SM-T220/T225), калъф за таблета Galaxy Tab A7 Lite 8,7 инча, калъф-за награда, с няколко ъгъла на виждане, със слот за кар?

Калъф за таблет PC, Кожен калъф, съвместим с Samsung Galaxy Tab A7 Lite 2021 (SM-T220/T225), калъф за таблета Galaxy Tab A7 Lite 8,7 инча, калъф-за награда, с няколко ъгъла на виждане, със слот за карти, защитен smart-калъф

BGN 1.00
Брой продукти

1, са разположени точно, без препятствия. и удължава живота.❤Моля, проверете позицията на дупки и се обърнете към образа на разпоредбите на дупки, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет. 【Магнитна закопчалка и флип-надолу делото-поставка 】 Вградена магнитна лента, магнитен клапан, за да я държи затворена, и да бъдат защитени, защитава вашата нещо. 【Съвместимост】 Разработен съвместим с Samsung Galaxy Tab A7 Lite 2021 (SM-T220/T225).Избягвайте покупката на неподходящ продукт.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Ако имате някакви въпроси относно нашата кауза, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си. Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини. 【Съвместимост】 Разработен съвместим с Samsung Galaxy Tab A7 Lite 2021 (SM-T220/T225). 【Материал премиум-клас】 Този устойчив на удари калъф за таблет, произведен от здрава изкуствена кожа отвън и мек микрофибър от TPU отвътре, придава на чехлу по-класически вид и предпазва устройството Samsung tablet case от надраскване. 【Магнитна закопчалка и флип-надолу делото-поставка 】 Вградена магнитна лента, магнитен клапан, за да я държи затворена, и да бъдат защитени, защитава вашата нещо.Конструкция с противоскользящими на ивици, не се притеснявайте за соскальзывании с подкрепата, отвори, способни за регулиране на ъгли подложки, натоварването с врата и раменете. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си.Конструкция с противоскользящими на ивици, не се притеснявайте за соскальзывании с подкрепата, отвори, способни за регулиране на ъгли подложки, натоварването с врата и раменете.Ние сме сигурни, че всички въпроси могат да бъдат решени правилно.

R

Те също купуват с този продукт