.

.

Alipis 1 бр., Мини-Малко Многофункционален Портативен Калъф от Полиуретанова Кърпичка, Гривна-Карамфили за Бижута Кабинет, Бижу Пръстен за Показване на Бял Момичета, Д?

Alipis 1 бр., Мини-Малко Многофункционален Портативен Калъф от Полиуретанова Кърпичка, Гривна-Карамфили за Бижута Кабинет, Бижу Пръстен за Показване на Бял Момичета, Домашен Спомен, Женски Органайзер, Контейнер, Колие

BGN 1.33
Брой продукти

-Материал : PU, кутия за съхранение на пръстените от власинките -Дизайн закопчалки за бижута от увреждане на своята практика за носене на бижута.ВИТРИНА ЗА БИЖУТА - Тънка вътрешна част може да се подобри качеството на бижута.ПРЕНОСИМА в КОВЧЕГ за БИЖУТА -∙ за съхранение на обици, пръстени, колиета у дома, така и при пътуване. -Размер : Около 16,5x11,5x5,5 см/6,48x4,52x2,16 инча Кутия за съхранение на бижута.ПЪТНА ковчег за бижута - Вътрешната част е изработена от ворсистого материал, е подходяща за безопасно съхранение на вашите бижута. -Полезна кутия за съхранение, позволява на вашето работното място и дома съдържа в ред витрина за бижута.Пратката включва 1 х ковчег за бижута Особености -Мек вътрешен материал може да си украси най-добрият футляром за бижута.ПЪТНА ковчег за обеци - Компактна и здрава конструкция с фина обработка.Описание на продукта Подарък кутия за спомен Тя дава решение на много нужди за съхранение, като например съхранение на пръстени, колиета, обици и така нататък. реколта ковчег на паметта -Мек вътрешен материал ще си бижута по-добре. -Нежна вътрешна част може да се подобри органайзер за бижута за пътуване. -Компактна и здрава конструкция с дървен организатора за бижута, фина работа.

R

Те също купуват с този продукт