.

.

Комплект за грим Fottone с две Дюзи за молив за устни и червило, Кадифен Матов Течно червило и Молив за очна линия на устните, Водоустойчиви, Устойчиви червило за ежедне

Комплект за грим Fottone с две Дюзи за молив за устни и червило, Кадифен Матов Течно червило и Молив за очна линия на устните, Водоустойчиви, Устойчиви червило за ежедневна употреба /за Пътуване/ партита/работа (I)

BGN 25.15
Брой продукти

Водоустойчив, лесен за ползване в чорап и натураленИдеална като подарък за любим човек, семейство и приятели на Свети Валентин, рожден Ден и други празници!. подходящ за професионална или домашна употреба.Вие ще бъдете напълно създава с чувство на нелипкости. Цвят : 11 цветовфункции 1 : 2 в 1, извод за устни + помадафункции 2 : трайни, пигментни, водоустойчив, удобни в чорап, натурални Опаковка в комплект : 1x молив за устни Забележки : поради разликата между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Можете да изберете този продукт.Портативен размер, лесен за носене. 【Идеален подарък】 за всички, независимо дали сте жена или студентка, дали сте начинаещ в грима или гримьор.【Мат течни червила】Мек-мат, много интензивни, высокопигментированная матово червило с висока интензивност на пигмент веднага придава на устните живи матовость.Високата концентрация на цветното фактор, подчертава обемни устни. Технически характеристикиколичество : 1 бр.Дълъг период хидратиране и задържане на цветовата адхезия, позволява продължително време да запази ярки цветове.Описание : 100% чисто нов и високо качество. 【Влага и лесно се отстраняват, бързо и чисто, никога не се притеснявайте за пигментацията.

R

Те също купуват с този продукт