.

.

Памучен тампон червило за татуировки, 20 бр/кор., 4 цвята, Дамски Водоустойчив Червило за Цигари, Устойчив Антипригарный Матиран Гланц за устни, Памучен тампон, Здрав?

Памучен тампон червило за татуировки, 20 бр/кор., 4 цвята, Дамски Водоустойчив Червило за Цигари, Устойчив Антипригарный Матиран Гланц за устни, Памучен тампон, Здрава Течна антипригарная червило, лесен за носене (C)

BGN 1.67
Брой продукти

[Брой] Съдържа 20 памучни пръчици за губных червила, достатъчно памучни щеки за устни, не се притеснявайте, не е достатъчно, може да се прилага грим по всяко време и на всяко мястоФункция; [Издръжлив и водоустойчив] Водоустойчиви и устойчиви матово червило-блясък за устни.В комплект включва : 1 X глазура за устни (20 бр). ?【Применимая сцена】 коприна, нежни, елегантни, леки устни, подходящи за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, на пазар, на летните партита с приятели, това е много удобен и много красив комплект за грим на устни, лесно се носи.Имаме и 4-цветна комбинация, вече не е нужно да се притеснявате за това, как да изберете цвят. ?【4-популярните цветове】 4 цвята за избор : червено, розово-червено, розово и телесен цвят. изделието е снабдено с малко кръгло огледало.Класически червен подчертава вашето очарование. [Натурална формула] Витамин е, пчелен восък, растително масло и други естествени съставки, натурален пчелен восък запазва влагата и осигурява дълготрайна хидратация.Не се придържаме към чашата, не размазывается, е водоустойчив и устойчив на поцелуям.За вашето удобство. [Различни случаи] Елегантен, деликатен, елегантен и лесен грим за устни, подходящ за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване и посиделках с приятели през лятото.Той не се придържа към чашата и не выцветет.Това е много удобен и много красив комплект за грим на устните, му е лесно да се прилага върху грим.

R

Те също купуват с този продукт