.

.

Водоустойчив Кошница за дрехи от плат Оксфорд - Сгъваема Кошница за дрехи с Дръжки, Потертая Старата Дървена Кошница за Съхранение на Бельо в Спалнята на Общежитие?

Водоустойчив Кошница за дрехи от плат Оксфорд - Сгъваема Кошница за дрехи с Дръжки, Потертая Старата Дървена Кошница за Съхранение на Бельо в Спалнята на Общежитието, 13,8x17 Инча

BGN 1.67
Брой продукти

Забележка : Кошница за дрехи сгънати, но ако поставете вътре няколко кърпи и одеала, тя бързо ще се върне на своята елегантна форма, iron - чудесен начин за премахване на гънки Здрави дръжки от двете страни, удобни и издръжливи, осигуряват надежден и лесен захват 4.Изящна изработка, плътен ред, ви позволява да съхранявате голямо количество неща, без да се повреди. Лесно организирайте вашето пространство и достатъчно голям за всички ежедневни нужди на съхранение.В тази голяма кошница може лесно да се постави седмично смяна на спалното бельо за цялото семейство и да се поддържа чистота и ред в стаята. Голям капацитет, което е достатъчно основание за семейството, за да съхраняват своите мръсни дрехи. Красиви и практични класически модели, лесно можете да съчетавате с различни стилове за украса на къщата, не само кош за бельо, но и красиво бижу.Плат : кош за играчки изработен от висококачествен плат Оксфорд, която е трайна и трайна и може да се използва в продължение на много години. Кърпа от плат Оксфорд, здрава, устойчива, водоустойчив, моющаяся, ниско тегло, може да се използва в продължение на много години! 2.Машинно или ръчно пране, да не се избелва. Идеален за използване в повечето ситуации, като шкафове, бюра и офиси, за съхранение на детските играчки, книги, cd-та, дрехи, бельо и т. Параметри : 16,5x17 инча 13,8x17 инча-се дължи На ръчно измерване може да има малка грешка, моля да разберете!Добри съвети : Машинно пране/Ръчно пране, да не се избелва!.Страхотна кошница за багаж, лесно упорядочит си възглавници, играчки, одеала, чаршафи, дрехи!За кошници за бельо 1.

R

Те също купуват с този продукт