.

.

Калъф-за награда EYZUTAK Премиум-клас изкуствена кожа с панти капак за Xiaomi 11T / 11T Pro, Защитен калъф с магнитна закопчалка, Поставка за карти, Слот за пари, устойчив на уда?

Калъф-за награда EYZUTAK Премиум-клас изкуствена кожа с панти капак за Xiaomi 11T / 11T Pro, Защитен калъф с магнитна закопчалка, Поставка за карти, Слот за пари, устойчив на удари Здрав Калъф-портфейл, Мек Вътрешен

BGN 6.00
Брой продукти

Плътен цвят придава ви и телефона си бляскав вид ? Държач за карти - Калъф от изкуствена кожа с 3 отделения за карти и 1 джоб за пари удобно да се използва за съхранение на карта или пари в брой.Подсилени ред и е 100% ръчна изработка го правят по-издръжлив и противоударным.Предпазва от появата на отпечатъци и замърсяване, както и е устойчив на надраскване и удар на вътрешния корпус от TPU. ? ТОЧНИ деколтета - Промяна на силата на звука, отговорете на повикването и зареждане на батерията, направете снимка и да слушате музика, дори без да отваряте калъф. ? ФУНКЦИЯ влакчета - Благодарение на многоугольному дизайн поставка можете да поставите телефона на масата, когато гледате филми или общувате в чат с приятели, което освобождава ръцете си. * Дизайн отделения за карти - Този калъф за телефон с много функции, например, в него има отвори за съхранение на карти.Се използва като заместител на чантата.Характеристики на продукта : * Висококачествени материали - Произведен от висококачествена изкуствена кожа и здрава вътрешна обвивка от TPU. Моля, изберете правилния размер на вашия телефон, преди да купите.? Съвместима модел : специално проектиран за Xiaomi 11 T/11 T Pro. * Елегантен външен вид - Този кожен калъф-портфейл за телефон много по-тънки от обикновените, но това също не отстъпва в защита.

R

Те също купуват с този продукт