.

.

Лента за коса от сатен-плат - 4/8 бр., Шнола за коса с кристали във формата на Детелина, Шнола за коса с четири листа Детелина, Шнола във формата на Птицечовка за жени, С?

Лента за коса от сатен-плат - 4/8 бр., Шнола за коса с кристали във формата на Детелина, Шнола за коса с четири листа Детелина, Шнола във формата на Птицечовка за жени, Скъпа Шнола за коса, подаръци (4 бр.)

BGN 53.22
Брой продукти

Може да се използва като подарък на семейството си и на приятели за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св 【Прост, но елегантен】 Модерен двуслойни панели с закручивающейся коса, щипки за коса, сладка шнола за коса, която може да се монтира на една страна коса.Шнола за коса с четири листа детелина - вашият най-добър избор за бърза смяна на стила.Лента за коса от сатен-плат - 4/8 бр Шнола за коса с кристали във формата на детелина, шнола за коса във формата на птицечовка с четири листа от Детелина за жени, скъпа шнола за коса Параметри : Материал : акрил и планински кристал, Цвят : лилаво, синьо, розово, тъмно-лилав Функции : -Двойна панделка за коса, двойна прическа, стилни. 【Опаковка И гаранция за обслужване на】 Опаковка : 4 фиби за коса с кристали; И удовлетворението на клиентите е наш приоритет.【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Тези фиби за коса с кристали, произведени от акрил и кристали, здрави и износоустойчиви, да ги удобни за носене. Може да се използва като подарък за приятелка, съпруга, майка. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 С негова помощ можете красиво и елегантно, за да се облече. Валентин, рожден Ден, Нова година и др.Фиби за коса с кристали, подходящи за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, училище и т.

R

Те също купуват с този продукт