.

.

Защитно покритие дръжките на виртуална реалност е Подходящ за PS VR2, Силиконова капачка дръжка за аксесоари за Playstation VR2, Защитно покритие дръжките на контролера вир?

Защитно покритие дръжките на виртуална реалност е Подходящ за PS VR2, Силиконова капачка дръжка за аксесоари за Playstation VR2, Защитно покритие дръжките на контролера виртуална реалност (оранжев)

BGN 1.67
Брой продукти

3Ефективна защита за защита на дръжки, за предотвратяване на случайна повреда от надраскване.Параметри : Име : силиконов калъф с дръжка Приложими модели : за Play Station VR2 Материал : силикон нетно Тегло : 58 g Списък на продуктите : 1 двойка защитни ръкави.Избягвайте потения и приплъзване на ръцете, което ще ви осигури най-доброто от игрите.Пълна защита на опаковката, мек и деликатен на допир, по-добре, отколкото върху метал. Копринено гладка артикулация, лека и тънка засаждане, усещането на голата тръба. Стираемый и моющийся, по-чист и гигиеничный, удобен за рециклиране. Противоскользящий и защитава от пот, е удобно да се държи в продължение на дълго време. Мек силикон, амортизация и защита от падане. Лесно се отстранява и се инсталира бързо в употреба, се усеща гладка ръка.

R

Те също купуват с този продукт