.

.

APPHOME Маса с кука за слушалки, Стойка За слушалки Под Масата, Сгъваем Държач за Слушалки, Скоба за Закачалки, Вграден Органайзер със Скоба за кабел за игри на вашия КО?

APPHOME Маса с кука за слушалки, Стойка За слушалки Под Масата, Сгъваем Държач за Слушалки, Скоба за Закачалки, Вграден Органайзер със Скоба за кабел за игри на вашия КОМПЮТЪР, Офис, Раница, Чанта за закачане на Чантата

BGN 2.33
Брой продукти

? Вградена кабелна линия - държи кабела на слушалката на място, за да не волочился по пода или да не остана между крака на работния столНе само за слушалки.- Инсталира в рамките на няколко минути и могат лесно да бъдат адаптирани, за да маси с дебелина 1,97 инча и ширина само 0,79 инча. ? Вградена кабелна линия - държи кабела на слушалката на място, за да не волочился по пода или да не остана между крака на работния стол. ?Сгъваема закачалка за слушалки-дизайн със сгъваеми подлакътници максимално спестяване на място, може да се виси неподвижно на стената, когато не се използва, да се прибират или лежеше по ваш избор.APPHOME DIRECT - собственик на международна марка, отворен за по-широка клиентска база в областта на улично оборудване, битова електроника и декориране на дома. ?Сгъваема закачалка за слушалки-дизайн със сгъваеми подлакътници максимално спестяване на място, може да се виси неподвижно на стената, когато не се използва, да се прибират или лежеше по ваш избор. ? Премиальное качество - Изработен от алуминий, метал, издръжлив. ? Лесно да се отстранява и се инсталира на място - Винтова стяга лесно да се отстранява и се определя на място!Лепило, нито елементарно, меки гумени облицовки, разположени в двата края на затягане, защитават вашия маса от увреждане.Пазарска чанта, раница, чадър, чанта.Издигнати уши в края на притежателя може да се предотврати падането на слушалки. ? Универсална поставка за слушалки под масата - закрепени към масите с дебелина до 1,97 инча и узкостью до 0,79 инча за почти универсална инсталация на повечето маси.Гаранция на притежателя слушалки - за продукти На предоставената гаранция от производителя 1 година и 60 дни безусловно връщане на парите.

R

Те също купуват с този продукт