.

.

От 90-Ти Рожден Ден Банер Фон Бижута за Жени, Розово Злато, Стоки За Означения на 90-Ия Рожден Ден, Розово 90-Годишният Плакат На рождения Ден на Фон, Подпори за Фотобудк?

От 90-Ти Рожден Ден Банер Фон Бижута за Жени, Розово Злато, Стоки За Означения на 90-Ия Рожден Ден, Розово 90-Годишният Плакат На рождения Ден на Фон, Подпори за Фотобудки, Декор

BGN 1.33
Брой продукти

В същото време той е и добър реквизит за снимки и фон за снимкиВ действителност той не искри, просто ефект на фона на плакат.Нашите големи плакати са медни дупки в четирите краища и са снабдени с въжета. [Полиестер материал] - Произведен от висококачествен полиестер материал с ясна печат, лек и издръжлив, се сгъва и лесно да се скъса. Можете също така да правите снимки и заедно се насладете на този незабравим честването на 90-годишнината.Само трябва с помощта закрепени на въжета до конец си чрез медни дупка, и вие можете лесно цаката на всяко място, което искате да украсите.[Получавате] - на фона украса 73 x 43 см с 90-годишен рожден ден, специално проектирани за 90-годишни жени, за да направите вашата партия по-вълнуващо. [Изискан дизайн] - С елегантен дизайн от розово злато едрогабаритна цифра "90" се състои от ярки диаманти, доп. [Лесна за употреба] - е Много лесен за сглобяване. [Широко приложение] е Много подходящ за оформяне на тематичните партита в чест на 90-годишнината си, можете да го закачите на врата, балкони, стени, прозорци, огради двора, клони и други вътрешни и външни места за декорация на партита.Елегантен интериор създава чудесна парти атмосфера за вас, вашето семейство и приятели.

R

Те също купуват с този продукт