.

.

4 x 6 метра, С 60-годишнината Украса за парти в чест на рождения Ден на Банер Златен Черен Знак - 60 Години На Рожден Ден на Фона на Фотобудки С Юбилейна Вечер, за да прове?

4 x 6 метра, С 60-годишнината Украса за парти в чест на рождения Ден на Банер Златен Черен Знак - 60 Години На Рожден Ден на Фона на Фотобудки С Юбилейна Вечер, за да проверите за жени и Мъже

BGN 5.33
Брой продукти

Нещо, което задължително трябва да закупят!Дължина на лентата, която ние предлагаме, е около 20 метра, това е достатъчно, за да се мотае някъде в съответствие с вашите нужди.Ние ще реши този проблем за вас за първи път. 【Приложите към】 Този фон с 50-годишнината - отлично допълнение към тематични парти по случай рождения ден, идеален за използване на закрито или на открито, като в същото време е и добър реквизит за снимки и фон за снимки.【Перфектен размер 】 ще получите 73x43 инча с 50-годишнината на фона украса, те са достатъчно големи, за да украсят вашата парти по случай рождения ден, това са добавили допълнителен щрих към темата на партито по случай рождения ден. 【Високо качество】 С елегантен златисто-черен дизайн, изработен от дебела полиестерна тъкан с ярък принтом, лек; може да се сгъва и лесно за носене, може да се пере и тя е устойчива на счупвания. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 на Целия банер е внимателно проверен, преди да замине за продажба, ако не сте доволни от получения продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Лесна употреба】 Банер за снимки има метална втулка върха на всеки ъгъл.Подходящ за много Сцени.

R

Те също купуват с този продукт