.

.

XWWDP Декоративен Каретный Навес, дръжка за гараж, Контур за акцент, комплект обков за плъзгащи се врати на обора, 2 дръжки на винтах, 4 панти (Цвят: черен размер: Един ра?

XWWDP Декоративен Каретный Навес, дръжка за гараж, Контур за акцент, комплект обков за плъзгащи се врати на обора, 2 дръжки на винтах, 4 панти (Цвят: черен размер: Един размер)

BGN 213.42
Брой продукти

Гъвкавост и многофункционалност : Черна гараж контур и дърпане на дръжката са идеални както за вътрешни, така и за външни врати, порти, гараж, хамбар, навеси, килериДекоративен външен вид и лесна инсталация.Модерен дизайн, подходящи за всеки стил на вашата врата.Лесна инсталация : Лесно и бързо да се инсталира на различни дървени врати и порти с помощта на включените аксесоари.Модерен дизайн, подходящи за всеки стил на вашата врата.Размерът на линия : L15. Съответните винтове с черно прахово покритие са включени в комплекта. Цвят : матово черно.Материал : стомана Повърхност : Покрита с черен прах, няма ръжда по влажни и екстремни условия.Лесна инсталация : Лесно и бързо да се инсталира на различни дървени врати и порти с помощта на включените аксесоари.Всичко друго оборудване, необходимо е включено в комплекта на доставката, както можете да видите на снимките.Лъскав и елегантен, модерен дизайн. Продайте само основните си продукти, а не на другите. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3.Пратката включва : 4 * Панти, 2 * химикалки, 24 * Крепежни винтове Размер край : 15,4 "Lx2,4"W; Размер на дръжки : 10 "L x 1,89"W.Продава се САМО на профили, врати В КОМПЛЕКТА НЕ са ВКЛЮЧЕНИ.Пратката включва : 4 * Панти, 2 * химикалки, 24 * Крепежни винтове. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Гъвкавост и многофункционалност : Черна гараж контур и дърпане на дръжката са идеални както за вътрешни, така и за външни врати, порти, гараж, хамбар, навеси, килери.

R

Те също купуват с този продукт