.

.

Комплект с атласным лък за коса | Аксесоари за коса с черен атласным лък | Елегантен комплект с лък за коса от 2 теми - идеален за специални случаи - Щипки за коса с пан?

Комплект с атласным лък за коса | Аксесоари за коса с черен атласным лък | Елегантен комплект с лък за коса от 2 теми - идеален за специални случаи - Щипки за коса с панделка, Лък, Родословна-Шнола, шапки, Аксесоари

BGN 2.16
Брой продукти

Представяме нашия набор от сатен бантов за коса - елегантен и луксозен аксесоар за коса изработен от висококачествена сатенена тъкан и надеждни метални пружиниНадеждна метална пружина осигурява здрав захват, не се дърпа и не зацепляя косата.Добавете стилен завършек на всяка прическа с помощта на нашия набор от сатен бантиков за коса.Идеален както за момичетата, така и за жени.Идеален както за момичетата, така и за жени. ? Перфектния подарък на този комплект от 2 сатен бантов за коса ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки, подходящ за всяка възраст и прически.Замине ли на специално събитие или просто искате да придадат елегантност на своя ежедневното заедно, тези черни сатенени лъкове ще бъдат универсално допълнение към вашата колекция от аксесоари. ? Удобни и лесни за употреба - съответствие на белите дробове и надеждна метална пружина осигурява здрав захват, не травмируя главата и не уврежда косата.Вземете своето сега и усетете комбинацията от комфорт, елегантност и стил!. ? Елегантен дизайн Изисканият дизайн на тези бантов под формата на черна пеперуда придава луксозен вид на всяка прическа. ? Материали от високо качество - Нашият набор от сатен бантов за коса е изработена от сатен-плат-високо качество и надеждна метална пружина, която осигурява здравина и издръжливост.Бъдете сигурни, нашия набор от сатен бантов за коса, създадени с оглед на вашата сигурност и комфорт. ? Гъвкавост - тези лъкове за коса са идеални за всеки повод – сватба, парти или за ежедневието, като всяка прическа е по-привлекателна.В нашият комплект с атласным лък за коса са включени две елегантно обзаведени фиба за коса във формата на пеперуда на вечния черен цвят, които със сигурност допринасят за всеки стил и облекло. ? Перфектния подарък на този комплект от 2 сатен бантов за коса ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки, подходящ за всяка възраст и прически.

R

Те също купуват с този продукт