.

.

Здрав защитен калъф за таблет Targus Safeport за Apple iPad (7-то поколение) 10.2 инча с поставка за ръцете, защита от падане, Надеждна закопчалка, Водоустойчиви, Не се драска, Чере?

Здрав защитен калъф за таблет Targus Safeport за Apple iPad (7-то поколение) 10.2 инча с поставка за ръцете, защита от падане, Надеждна закопчалка, Водоустойчиви, Не се драска, Черен (THD500GL)

BGN 1.33
Брой продукти

Вградена поставка за стабилно гледане и лесно набиране на текстОсигурява надеждна защита в тънък корпус с професионален вид.Сверхпрочный, амортизирующий калъф за i Pad 10,2" (7-то поколение).Филтри за прах и меки мъничета на дупки пристанища. Корпус от TPU със защита от падане на военен проба САЩ * – защитава вашето устройство от падане от височина 1,2 м / 4 фута.TARGUS Safe Port за Apple i Pad 10.Вградена поставка за стабилно гледане и лесно набиране на текст.Осигурява надеждна защита в тънък корпус с професионален вид.Сверхпрочный, амортизирующий калъф за i Pad 10,2" (7-то поколение).Филтри за прах и меки мъничета на дупки пристанища. Корпус от TPU със защита от падане на военен проба САЩ * – защитава вашето устройство от падане от височина 1,2 м / 4 фута.

R

Те също купуват с този продукт