.

.

LuluEasy 40 Броя 2 Размер на Прозрачни Нещастници Без Куки Без Дупки, с Различни Размери от 30 мм на 55 мм, Професионални Трайни Пластмасови Вендузи, за Домашна Кухня, Декор?

LuluEasy 40 Броя 2 Размер на Прозрачни Нещастници Без Куки Без Дупки, с Различни Размери от 30 мм на 55 мм, Професионални Трайни Пластмасови Вендузи, за Домашна Кухня, Декориране на Автомобилни Фестивали, А за Птици

BGN 1.33
Брой продукти

Изработен е от висококачествени индустриални поливинилхлорид с диаметър 30 мм и 55 мм, по 20 броя от всеки размерМу лесно состарить, и това е достатъчно, за да защити вашите неща.Те са универсални, а също са подходящи за окачване на празнични украси, хранилки за птици, занаяти, плюшени кукли, мыльниц и т. Тези нещастници не са нито куки, нито дупки, а шийката не се разтягат, моля, проверете внимателно, преди да купите. Ви очакват нови функции, и ние наистина се стремим да ви удовлетвори. моля, обърнете внимание : моля, наклейте му, за да е чиста, суха и гладка твърда повърхност плочки, стъкло, пластмаса, метални панели и т.Благодарение на производството на нови екологично чисти материали, те са идеални за баня, всекидневна, спални, гардероби, кухни, офис.Те са универсални, а също са подходящи за окачване на празнични украси, хранилки за птици, занаяти, плюшени кукли, мыльниц и т.Нещастници лесно се поддават изложени на високи или ниски температури.Изработен е от висококачествени индустриални поливинилхлорид с диаметър 30 мм и 55 мм, по 20 броя от всеки размер. Ви очакват нови функции, и ние наистина се стремим към това, да сте останали доволни.Той прозрачна, гъста, здрава, трайна, екологично чист и многократна употреба.

R

Те също купуват с този продукт