.

.

Faotup 6 БР. Златни Железни Куки за чанти, S-образни Куки за кабинет, Куки за закачалки чантата, Златни куки за кабинет, Куки за окачване, в шкаф, Закачалка за дамска за ка?

Faotup 6 БР. Златни Железни Куки за чанти, S-образни Куки за кабинет, Куки за закачалки чантата, Златни куки за кабинет, Куки за окачване, в шкаф, Закачалка за дамска за кабинет, 4,29 × 2,24 × 2,12 инча

BGN 3.00
Брой продукти

Функция на продукта : Този продукт се използва за закачане на различни предмети от първа необходимост х железните куки за чанти.Пратката съдържа : 6 бр.Ако имате някакви въпроси, ние сме повече от щастливи да ви помогнем.Начин на инсталация : подвешивание на стълб за използване. х железни куки за закачалки за чанти От ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 мм.Това продуктът се използва за закачане на различни предмети от първа необходимост.Този продукт представлява железни куки за закачалки в гардероба за чанти.Име на продукта : Faotup Железни куки за закачалки за чанти Материал : Желязо Цвят : златен Тегло на опаковката : 191 g Размер : 4,29 × 1,96 × 2,12 инча (Д × Ш × В) Осъществяване съдържа : 6 бр.Начин на инсталация : подвешивание на стълб за използване. х железните куки за чанти. Ако смятате, че полученият от вас стока не отговаря или не сте доволни, моля, съобщете ни за това.Функция на продукта : Този продукт се използва за закачане на различни предмети от първа необходимост.Пратката съдържа : 6 бр.Добро качество : Желязо притежава характеристиките на висока специфична якост, добра еластичност и вискозитет, както и хомогенен материал.Добро качество : Желязо притежава характеристиките на висока специфична якост, добра еластичност и вискозитет, както и хомогенен материал.

R

Те също купуват с този продукт