.

.

Малък Ковчег за бижута UMIRIKO с Сладко малко Куче и Анимационни Модел, Пътен Преносим Бижутериен Калъф за Пръстени, Кулон, Обици, Колиета, Гривни, Органайзер, Кутии за ?

Малък Ковчег за бижута UMIRIKO с Сладко малко Куче и Анимационни Модел, Пътен Преносим Бижутериен Калъф за Пръстени, Кулон, Обици, Колиета, Гривни, Органайзер, Кутии за съхранение, подарък за Момичета и жени

BGN 18.36
Брой продукти

【Функция】 Малък ковчег за украса за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обици и други малки бижута и аксесоари 【Преносим】 Размер 3,94x3,94x1,97 инча, много лек и удобен, в переноске, сложете го в дамска чанта или куфар, отивате на екскурзия или по работа, той ще запази ви щастливо и добро настроение по време на пътуване. 【Преносим】 Размер 3,94x3,94x1,97 инча, много лек и удобен, в переноске, сложете го в дамска чанта или куфар, отивате на екскурзия или по работа, той ще запази ви щастливо и добро настроение по време на пътуване.Долната част е с две подвижни разделителни плоча и пръстени с вдлъбнатини на притежателя.Свободен найлонова само уплътняващи пакет, по-удобен за съхранение и по-ниско ниво на окисление.Свободен найлонова само уплътняващи пакет, по-удобен за съхранение и по-ниско ниво на окисление. 【Функция】 Малък ковчег за украса за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обици и други малки бижута и аксесоари. 【Инструкции за пране】Не мийте с вода, просто избършете с влажна кърпа. 【Високо качество】 Висококачествен външен вид изкуствена кожа, фланелевая подплата от вътрешната страна, се затваря за гладка ципа за защита на вашите бижута от външни въздействия. 【Инструкции за пране】Не мийте с вода, просто избършете с влажна кърпа.Долната част е с две подвижни разделителни плоча и пръстени с вдлъбнатини на притежателя. 【Високо качество】 Висококачествен външен вид изкуствена кожа, фланелевая подплата от вътрешната страна, се затваря за гладка ципа за защита на вашите бижута от външни въздействия.

R

Те също купуват с този продукт