.

.

npkgvia Кърпа за Суха Коса от Микрофибър, Кърпа с Лък, Шапка за Душ, Кърпа за Коса, Шапка за Душ за Жени с Къдрава и Влажна Коса, Подаръци, Чисто Стоки, Грижа за кожата (каф?

npkgvia Кърпа за Суха Коса от Микрофибър, Кърпа с Лък, Шапка за Душ, Кърпа за Коса, Шапка за Душ за Жени с Къдрава и Влажна Коса, Подаръци, Чисто Стоки, Грижа за кожата (кафяв, Един размер)

BGN 1.67
Брой продукти

Носенето ще направи косата лъскава и гладка повърхност, както и предпазва кожата от покрива възглавница и ще Ви Сладък сън през нощта Кърпа за суха коса от микрофибър, кърпа с лък, шапка за душ, кърпа за коса, шапка за душ за жени с къдрава и влажна коса, подаръци, чисто продукти за грижа за кожата, кърпа за суха коса от микрофибър, кърпа с лък, шапка за душ, кърпа за коса, шапка за душ за жени с къдрава и влажна коса, подаръци Материал : корал руно, цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. 3 ПЪРВОКЛАСНО качество : Капачки за сушене на косата от микрофибър могат да осигурят добра дълбока защита на косата след къпане или вземане на душ, особено през зимата.Това може да попречи на вытекание всички масла, когато слагате масло върху косата.1 СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ.Надетая на Нашите Суха коса Шапчица може да Стане Затопляне и Сверхпоглощающим средство За предпазване От студ .това е Добре, по-добре се перат ръчно, в машинно пране.Носенето ще направи косата лъскава и гладка повърхност, както и предпазва кожата от покрива възглавница и ще Ви Сладък сън през нощта.След използване на Нашия Чаршафи просто дръж Го, то Много Скоро ще Изсъхне. 3 ПЪРВОКЛАСНО качество : Капачки за сушене на косата от микрофибър могат да осигурят добра дълбока защита на косата след къпане или вземане на душ, особено през зимата. 4 Мултифункционалност : Използването на дюзи за сушене на косата ще е по-удобно и полезно По време на грижа за лице, почистване на лице, spa процедури за лице, след вземане на душ, нанасяне на грима, използване на козметика, четене на книга, извършване на всички видове домашна работа или само това, което искате да направите в дома си, те ще поддържат косата внимателни състояние през цялото време и ще се превърне в идеален компаньон за вас. супер материал от микрофибър бързо отвежда водата от косата, да докосвате до тях, вие ще се чувствате много уютно и удобно, няма нужда да се измислят, като увийте косата си, просто сложете си шапка на главата, това е толкова просто.това е Добре, по-добре се перат ръчно, в машинно пране.След използване на Нашия Чаршафи просто дръж Го, то Много Скоро ще Изсъхне. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 0 грама опаковка Размер : 20x13x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. 1 СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ. 5 ТОПЛО забележка : Това е една кърпи за баня от микрофибър може перфектно да изсъхне си влажна коса, без никакъв електрически сешоар, осигуряване на косата естествена и икономическа защита.

R

Те също купуват с този продукт