.

.

Lusofie 60 бр. Щипки за Коса, 2 Инчови Метални Щипки за Коса, Щипки за Коса, Прости Щипки за коса, за жени и Момичета с Кутия За Съхранение (Злато, Сребро, черен)

Lusofie 60 бр. Щипки за Коса, 2 Инчови Метални Щипки за Коса, Щипки за Коса, Прости Щипки за коса, за жени и Момичета с Кутия За Съхранение (Злато, Сребро, черен)

BGN 4.00
Брой продукти

【Висококачествени материали】 Нашите щипки за коса, изработени от висококачествена сплав с ярък цветен външно покритие, което не губи цвета си при ежедневната износе метални щипки за коса, за жени (20 златни, 20 сребърни, 20 черни). 【Висококачествени материали】 Нашите щипки за коса, изработени от висококачествена сплав с ярък цветен външно покритие, което не губи цвета си при ежедневната износе. 【С чекмедже за съхранение на】 Ние също така предлагаме пластмасова кутия за съхранение, в които можете да съхранявате своите затвори, без да задръстват маса, което ги прави лесни за переноску и използване по всяко време. 【Пакетът включва】Ще получите 60 женски заколок за коса (3 цвята), по 20 златни, сребърни и черни, основни и практични за вашите ежедневни нужди.【Пакетът включва】Ще получите 60 женски заколок за коса (3 цвята), по 20 златни, сребърни и черни, основни и практични за вашите ежедневни нужди. 【Широко приложение】 Тези елегантни фиби за коса са подходящи за създаване на прически за ежедневието, работа, обучение, сватби и партита, са основни и универсални. 【С чекмедже за съхранение на】 Ние също така предлагаме пластмасова кутия за съхранение, в които можете да съхранявате своите затвори, без да задръстват маса, което ги прави лесни за переноску и използване по всяко време. 【Лесно за носене】 Тези метални щипки за коса могат да се носят, кръстосани отпред и отзад, и те са идеални за задържане на косата на място при полагане, например, при ситно подстриженных и опаковани косата.

R

Те също купуват с този продукт