.

.

Ticuenicoa 7 × 5 метра Сладка Поничка Един Фон Лъскава Розова Тухлена стена Момичета 1-ви Рожден Ден на Банер Украса Поничка Балон Темата Момиче Рожден Ден на Фона на сним?

Ticuenicoa 7 × 5 метра Сладка Поничка Един Фон Лъскава Розова Тухлена стена Момичета 1-ви Рожден Ден на Банер Украса Поничка Балон Темата Момиче Рожден Ден на Фона на снимки на Принцеса Торта Маса Банер

BGN 0.33
Брой продукти

За снимки : 1Той е нетоксичен, децата също ще могат да се докоснат до него. Можете да се залепи на фона на стената с помощта на двустранния лепенката или копчета вместо влакчета. [Полезни съвети] : 1.[Конкретни детайли] : 1БР размер 7 × 5 метра (ширина × височина), тънък винил, здрав, дигитален печат с висока разделителна способност, нетоксичен, безопасен при допир.Ако бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод. Използвайте парна ютия, гладя с обратната страна при ниска температура, по този начин може да се намали повечето от гънките и това няма да повлияе на използването.Специален модел привлича вниманието, добавяйки атмосферата на радост в своя дом с помощта на други цветни орнаменти. [Широко приложение] : Фон може да се използва като фон за снимки, с декор на стени, банер за торта, тържества, фотография във фото студио и така нататък.Причина : Отличен фон за различни партита, фестивали, празници и други събития.Ако имате нужда от индивидуален подход или имате някакви въпроси, ние винаги ще бъдем наблизо, за да ви задоволи. [Направи парти на специална] : Благодарение на тема понички, тя може да се превърне в кулминацията на оформяне на всеки партита - веднага ще се съживи обстановка вашето парти!Можете да го преработи, което ви спестява пари. Няколко гънки на доставка, обаче, може да се намали, прогладив, лечение на пара и / или обвивка около цилиндъра, преди да изпратите.Ефект на стрелба ще е по-добре с фотооборудованием. Фигура отпечатан на заден план, така че в действителност това не е отразено. Не е водоустойчив.Добре дошли в Sweetlullaby !Описание на продукта : Размер : 5 × 3 фута (Ш × Д) Осъществяване Забележка : Стойки за фон, щипки, ленти или тела в комплекта не са включени съдържание на Пакета : 1 Х Винил фон за снимки (сгъване) На материала : Винил1.

R

Те също купуват с този продукт