.

.

Горски Фон за Душата на Детето Украса Животни на Джунглата Тематични Аксесоари за Партита За Момичета Розово Цвете Банер Декор Винил Фон за Снимки Oh Baby за Парти по ?

Горски Фон за Душата на Детето Украса Животни на Джунглата Тематични Аксесоари за Партита За Момичета Розово Цвете Банер Декор Винил Фон за Снимки Oh Baby за Парти по случай рождения Ден на 5X3Ft

BGN 5.86
Брой продукти

Изображението не е блясък и е устойчив на избледняване, въпреки че трябва да се пази от пряка слънчева светлинаСъдържание на опаковката : 1 бр. Можете да се плътно, за да се разточва в бутилката (например, хартия тръба) на 3 дни или повече.Ако вашият фон малко се поколеба, просто прогладьте обратна посока (не страна на изображението), за да лесно да се премахне гънка.Характеристики : Това е дигитален фон, отпечатан на компютър, много висока разделителна способност. 【ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 ние постоянно се стремим да предоставим на нашите клиенти отлично обслужване и качествени продукти.【ПО-ЯРКИ / ЯСЕН ФИГУРА】 Всяка фоново изображение, изпълнено с висока резолюция с помощта на високотехнологични цифрови технологии, които правят изображението по-подробно ориентирани и светло, в резултат на което снимките се получават по-динамични и реалистични. на фона на 1 бр.За вечерта или семейна фотография използвайте самозалепваща се лента, за да се залепи на фона на стената. ! Поставка за фон и клипове в комплекта не са включени.Използвайте парна ютия, за да се затопли обратната страна на продукта, тогава то става гладко. Този сладък фон с горски животни ще се превърне в идеален фон за партита на тема животни!На всички ще хареса!те за пръв път обръщат внимание на осъществяване на вашето събитие.Забележка : Основна снимка на продукта е предназначена за демонстрация ефект.Въпреки това, ако по някаква причина нашия продукт, не отговаря на вашите очаквания, изпратете ни го обратно за пълно и бързо възстановяване.Моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите, ако не сте напълно доволни от нашите интериор за детската душа woodland. 【Премахване на гънки】 Всички фонове ще бъдат изпратени в сгънат вид (заради политиката на пощенски клон в отношение на размера на доставка). Фон за снимки (сгъваема).Когато се снимаш, по-добре е да се спазва някаква дистанция.Който е лек, тънък, удобен за переноске, здрава и без бръчки.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Вашето удовлетворение е важно за нас.

R

Те също купуват с този продукт