.

.

Авезано Млад, Див и Три Рождението на Фона на момичета на Тема Сафари 3-тия Рожден Ден на Фона на купоните в тропическите Джунгли на Животни 3-Годишния Рожден Ден на Б

Авезано Млад, Див и Три Рождението на Фона на момичета на Тема Сафари 3-тия Рожден Ден на Фона на купоните в тропическите Джунгли на Животни 3-Годишния Рожден Ден на Банер Украса (Розово, 7x5 фута)

BGN 3.00
Брой продукти

След това кликнете на жълтия бутон с надпис зададете вопрос3 ?【ЯРКИ цветове и ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН 】 - Проектиран от нашите дизайнери.Това определено ще бъде хит на вашето специално събитие. Изпратете съобщение до вашите потребителски подробности и срокове за изпълнение (увеличаване на размера / добавяне на думите / да настроите изображението и т. Плътно завийте го патрон и изчакайте около седмица, след това гънки исчезнут2.Прогладьте задната повърхност на фона на локално парно гладене на минимална мощност, тогава гънките, също ще изчезнат. ?【ЕКО МАТЕРИАЛ】 - Този банер за оформяне на парти в чест на третия ден от раждането на сафари е изработен от винил плат. По поръчка се разпечатва и се изпраща от чужбина, пощенски разходи се заплащат.Как да използвате : 1 : Можете да използвате бутона, скоби, тъй като лампата не е много тежък. Ние изпращаме ви даде проба на изображение за потвърждение, след това линка за плащане.Моля, не забравяйте да ни изпратите ASIN или името на реклами, за да знаем, в кое снимка, която се свързва, след това, моля, уведомете ни, какво точно искате да персонализирате.Ние също така предлагаме изделия от всякакъв друг размер. Моля, кликнете "Стоки от Avezano" в правилната размер на страница 2. ★ Параметри на продукта : 1., идеален за декорация на партита в чест на 3-ти рожден ден в стил сафари, фото снимки във фото студио или оформяне на стени.Използване на осветяването може да се направи на фона по-ярко. Материал : тънък винил ткань3. ?【YOUNG WILD И три на ФОНА】 - Този банер с участието на животни в джунглата, което навърши 3 г.

R

Те също купуват с този продукт