.

.

CUTULAMO 15‑Цифрен Счетоводител, Многофункционално Джобно Led ABS-15-Цифрено Електронно табло 100-240 за Волейбол в салона (#1)

CUTULAMO 15‑Цифрен Счетоводител, Многофункционално Джобно Led ABS-15-Цифрено Електронно табло 100-240 за Волейбол в салона (1)

BGN 31.40
Брой продукти

ЛЕК ДИЗАЙН : Нашето електронно табло е разработено по такъв начин, че да е лек, удобен за носене и по-ефективен за използване на закрито Ясен дисплей : Нашето електронно табло е ясен дисплей и удобно и практично, което ви позволява да се чувствате комфортно при използването му.Позволява ви да я използвате в реална ситуация. Броят на допълнително време показва от 0 до 4,6.Позволява ви да я използвате в реална ситуация. Показване на време на атака (време на една атака може да се редактира, дистанционното управление може да бъде възстановена до 24 секунди, 14 секунди, 12 секунди и да персонализирате. Отделен раздел време на състезанието, режим на броене на времето, достъпен за редактиране. ЛЕК дизайн : Нашето електронно табло е проектирано така, че да бъде лесно, удобно за носене и по-ефективен за използване на закрито.ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА : Това е електронно табло, идеален за използване по баскетбол, борба, волейбол, фитнес зала, на тренировъчни площадки и на други сцени и площадки. Вграден високоговорител : Електронно табло оборудвано с 15-фигурални жълт, червен и зелен led дисплей с вграден високоговорител.ЯСЕН ДИСПЛЕЙ : Нашето електронно табло е ясен дисплей и е удобен и практичен, позволява ви да се чувстват комфортно при използването му.ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА : Това е електронно табло, идеален за използване по баскетбол, борба, волейбол, фитнес зала, на тренировъчни площадки и на други сцени и площадки.ЯСЕН ДИСПЛЕЙ : Нашето електронно табло е ясен дисплей и е удобен и практичен, позволява ви да се чувстват комфортно при използването му. ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА : Това е електронно табло, идеален за използване по баскетбол, борба, волейбол, фитнес зала, на тренировъчни площадки и на други сцени и площадки.НЯКОЛКО РЕЖИМА : Електронно табло е с режима на тренировки, практика и схема таймер.Позволява ви да я използвате в реална ситуация. Показване на сметката на домакините и ГОСТИТЕ, максималната стойност на 199.Параметри : Тип на продукта : Баскетболно табло електронна Материал : ABS Входно напрежение : 100-240 В Изходно напрежение : 5 vdc захранване на борда : 5 vdc или 3 х литиево-йонни батерии 18650 (доставка без батерии) Източник на захранване дистанционно управление : 2 батерии тип ААА (доставка без батерии) Дисплей на таблото : 1.

R

Те също купуват с този продукт