.

.

Сверлильная Четка за Почистване на Въртящата се Четка Кухненски Прибори и Тенджери Чугунен Тиган Електрически Четки За миене на съдове Препарат За Фугиране Шевов?

Сверлильная Четка за Почистване на Въртящата се Четка Кухненски Прибори и Тенджери Чугунен Тиган Електрически Четки За миене на съдове Препарат За Фугиране Шевове Скраб За Мивки Порцеланови Пола

BGN 10.64
Брой продукти

За труднодостъпни места предвиден е сменяем удължителен кабел с по-голяма досягаемостьюЧетки имат быстросменные пръти за бърза смяна между задачите.Тези изстискване четки и по-добре се справят с възстановяването, а след това и грижите за вашите кухненски повърхности.Една кръгла плоска четка с диаметър 4 инча за по-големи площи плочки или настилка.Тази универсална четка чудесно за нанасяне в ъглите, контурите, а също и около тръби и арматура.Тези четки трябва да се намали времето за почистване на вашата кухня е два пъти, в сравнение с разходите, затрачиваемыми за измиване на ръцете. В комплекта са включени следните елементи : 1 четка за почистване на тренировки с размер 4 инча Забележка : бормашина в комплект не е включена.Подходящ за всички ръчни сондажни съоръжения. приложение : Четки за електрически инструменти се използват основно за почистване на домакински, като например мека мебел, кухни, бани, дърво, плочки, колела и т.Високо качество и дълготрайност.Лесен за употреба. параметри : Материал : пластмаса Тип : Дискова четка Диаметър : 4 инча Джолан : 1/4 инча (6 мм) Цвят : жълт син червен бял черен зелен функция : Пестите време.

R

Те също купуват с този продукт