.

.

HOMSFOU 2 бр. Подвесная Кошница Рафт за Шкаф Легло Органайзер Caddy Хотел, Нощни Титуляр За Съхранение на Баскетболното Монтиране на стена Легло Джоба си Кутийка Легло По?

HOMSFOU 2 бр. Подвесная Кошница Рафт за Шкаф Легло Органайзер Caddy Хотел, Нощни Титуляр За Съхранение на Баскетболното Монтиране на стена Легло Джоба си Кутийка Легло Подвесная Кошница Стенни Рафтове Нощни Калъф

BGN 11.27
Брой продукти

00 см / 11Нощна ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Многофункционална подвесная кошница за съхранение е по-голяма капацитет, осигуряваща достатъчно място за съхранение. - Подвесную количката могат да бъдат лесно отстранени с прикроватной нощни шкафчета, когато тя не се използва, което е много удобно под.нощни органайзер за съхранение, Тя може да отговори на всички ваши нужди. - Подходящ за настаняване на малките неща в нощни перекладинах в общежитие, много удобен за използване в нощна кошница в общежитието. - Материал : Желязо и холщовые рафтове за кухненски шкафове. - Можете да го изпратите на своите приятели или съученици, те наистина ще се радвате на Подвесная кошница.Кроватная КОЛИЧКА CADDY-изящна изработка, гладко полиране, голям капацитет за съхранение, удобен и лесен за използване.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ за ЛЕГЛА - За съхранение на много неща, като например закуски, почистващи препарати, стоки за здраве и красота.Пратката включва 2 х висящи кошници за съхранение Характеристики-да се Съхранява много неща, като например закуски, почистващи препарати, стоки за здраве и красота и др Органайзер за съхранение на дреболии в общежитието.НОЩНА подвесная КОШНИЦА - лесно окачени на прикроватной нощното шкафче, тя е стабилна и на нея не е лесно да падне, много практичен и удобен.

R

Те също купуват с този продукт