.

.

Обичай Калъф за телефон Captain Viking със Стойка Ocean Wave Crane Bird Японското Пръстен Държач за Мобилен телефон PC Тънък Твърд Лек Защитен Калъф, Предназначен за мобилен телефо?

Обичай Калъф за телефон Captain Viking със Стойка Ocean Wave Crane Bird Японското Пръстен Държач за Мобилен телефон PC Тънък Твърд Лек Защитен Калъф, Предназначен за мобилен телефон X

BGN 18.51
Брой продукти

НЕ пръскайте върху хапчета голям размер, той може да се окаже достатъчно силна за тяхМек и прозрачен силиконов кант, не боли телефон при извършването на своята практика. Това е идеален подарък за любовника си, на семейството и приятелите си, за да защити мобилния телефон от подхлъзване или падане. Завъртане на 360 градуса : Държач за пръстите на телефон поддържа завъртане на 360 ° и переворачивание на 180 градуса, вие ще можете свободно да регулирате ъгли за гледане на филми и визуални, са на разположение на пейзажна и портретна режими, който осигурява удобна гледка.Предназначен за мобилен телефон x с притежателя на влакчета околовръстен дръжка на 360 градуса.Запитване n Warmn1. Основно оборудване : 1x индивидуален калъф за телефон от TPU + 1x забавно индивидуална стойка за закрепване на пръстен. Издръжлив материал, осигурява оптимален потребителски опит N Изработени от трайни материали, с удобно и гладко усещане за докосване, подобрен лепило лесно премахва прах и регулира положение, може да се прикрепя към повечето устройства и техните сгради, след премахване не оставя лепкави следи.Ако е останал отпечатък от лепило, внимателно сотрите кърпички с малко почистващ препарат.Поставете телефона върху работния плот, за да гледате телевизия със свободни ръце.Многофункционални закрепване-стойки с елегантен дизайн за смартфони, таблети и преносими устройства за игри Множество функции, идеални за използване в устройства Дръжте телефона с пръсти, надеждни ръкохватки за изпращане на текстови съобщения, обаждания, селфи и снимки с една ръка. Моля, уверете се, че калъф за вашия телефон е плоска задната повърхност. Завъртане на 360 градуса : Държач за пръстите на телефон поддържа завъртане на 360 ° и переворачивание на 180 градуса, вие ще можете свободно да регулирате ъгли за гледане на филми и визуални, са на разположение на пейзажна и портретна режими, който осигурява удобна гледка.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Държач за телефон държи здраво устройство в ръка, предпазва от падане и намалява риска от кражба.

R

Те също купуват с този продукт