.

.

Широкоъгълен окуляр, изящна изработка изработка от алуминиеви сплави, лесно се заменя с, обектив микроскоп на 30 mm, устойчиви на корозия, добра светопропускаемость ?

Широкоъгълен окуляр, изящна изработка изработка от алуминиеви сплави, лесно се заменя с, обектив микроскоп на 30 mm, устойчиви на корозия, добра светопропускаемость за лабораторията.

BGN 0.67
Брой продукти

ОПТИЧНО СТЪКЛО : Обектив микроскоп е изработен от отлично оптично стъкло, с фина обработка и добри експлоатационни характеристики, лесно се поддава на корозия Диаметър на обектива 30 мм / 1,2 см : прибл. СТАНДАРТЕН размер : Окуляр eye high point е стандартен интерфейс от 30 мм и може да се използва от всеки стереомикроскопом същия диаметър. Оптично стъкло : Обектив микроскоп е изработен от отлично оптично стъкло, с фина обработка и добри експлоатационни характеристики, лесно се поддава на корозия.Параметри : Тип на продукта : Обектив за микроскоп Модел : WF30 X/9Материал : алуминиева сплав + оптично стеклоиспользование : Аксесоари за микроскоп Увеличение : wf30x очите : прибл. стандартен размер : Окуляр eye high point е стандартен интерфейс от 30 мм и може да се използва от всеки стереомикроскопом същия диаметър.АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Окуляр микроскоп е изработен от алуминиева сплав, лек, устойчив на корозия и износване, и има дълъг срок на служба. 9 мм / 0,35 инча Диаметър на повърхността : прибл.Списък с пакети : 1 x обектив на микроскоп.ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : обектив се обработват покритие, е с висока светопропускаемостью и показател на пречупване, а изображението се получава по-ярка и по-отчетливи. АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Окуляр микроскоп е изработен от алуминиева сплав, лек, устойчив на корозия и износване, и има дълъг срок на служба.

R

Те също купуват с този продукт