.

.

Sosoport Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор Шапка За Плуване Шапка За Плуване Дамска Шапка За Душ Цветни Листенца Шапка за Душ за Жени с Шапка За Душ с Шапк?

Sosoport Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор Шапка За Плуване Шапка За Плуване Дамска Шапка За Душ Цветни Листенца Шапка за Душ за Жени с Шапка За Душ с Шапка За Душ с Шапка За Душ

BGN 33.87
Брой продукти

Това е стилна, красива и удобна шапка за душШапка за плуване притежава голяма еластичност, за да осигури най-добрата кацане на главата си, и нея много лесно се облича и да стреля.Това е стилна, красива и удобна шапка за душ.Описание Тази шапка за плуване е направена от висококачествен нейлонового материал, който е приятен за кожата, эластичен и лек, диша и е по-удобно в чорап./9,43 X6,68 X1,57 см на Помещение включва 1 х Многократна употреба с шапка за душ за жени.?【Лесно се побира и се отстранява】: Шапка за плуване за жени Изработени от висококачествени нейлонового материал, шапка за плуване, удобни в чорап.Еластичен декоративен елемент лесно се побира и се отстранява. ?【Различни поводи】: Шапка за душ за коса - можеш да вземеш в пътувания и командировки, е подходящ за къпане и плуване, отличен нещо за пътувания, спа, хотел, фризьорски салон, боядисване на коса и други случаи. ?【Широко 】: Шапка за душ - тази шапка за душ има много приложения, тя може да се използва за къпане, миене на лице, грим, грижа за косата, за почистване, готвене и дори за съхранение.Стилен дизайн осигурява нейната популярност. ?【Широко 】: Шапка за душ - тази шапка за душ има много приложения, тя може да се използва за къпане, миене на лице, грим, грижа за косата, за почистване, готвене и дори за съхранение. ?【Лесно за носене 】: Шапки за плуване за жени - В тази шапочке за душ се използва сложна технология, шивашки.Тя е мека и еластична, като същевременно се гарантира своята стабилност.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : найлон Размер : 24,00 X17,00 X4,00 см.

R

Те също купуват с този продукт