.

.

Неонова реклама за бар FITNATE, Led Неонова Светлинна Табела с Регулируема Яркост, Декоративна Знак на Захранването от USB, Външен Знак за Домашен Бар, Магазин, Вечерта Де?

Неонова реклама за бар FITNATE, Led Неонова Светлинна Табела с Регулируема Яркост, Декоративна Знак на Захранването от USB, Външен Знак за Домашен Бар, Магазин, Вечерта Декор

BGN 1.67
Брой продукти

【Регулируема яркост】 : В сравнение с други светещи вывесками барове на пазара, неонова реклама FITNATE bar с ключа на затъмнението. 【Управление чрез USB】 Неонови надписи за домашно бара се захранват от USB.Това означава, че можете да регулирате яркостта си в зависимост от ситуацията и от друг осветление на дома панел. 【Два начина на закрепване】 В комплект с висящи на вериги от неръждаема стомана и влековете са нещастници можете да изберете предпочитания от вас начин за инсталиране в зависимост от случая на използване.Можете да го дарят на своите роднини, приятели, момчета и момичета. (Напрежение : 5) Можете да го свържете към компютър, адаптер, лаптоп, блок захранване или всяко устройство с USB порт.Неонова реклама на бар с ясен и равен светлина ще пресъздаде на своите гости отлично впечатление. 【Страхотна неонова реклама за широка употреба】 : Тази неонова реклама на бар може да се използва като привлекателен бизнес отворена означения, е подходящ за стъклени прозорци, стени, витрини, магазин, кафе-бар. 【Атрактивен и стилен】Уникален дизайн, надписи бар създава фантастична атмосфера за барове, бистра, нощни клубове или партита. 【Най-добрият подарък】 Това е добър избор за подарък.

R

Те също купуват с този продукт