.

.

Нашийник с папийонка за малки кучета със средни размери, Удобни яки за кученца, Регулируеми маншети от чист памук за момичета и момчета, розов нашийник за кучета, як

Нашийник с папийонка за малки кучета със средни размери, Удобни яки за кученца, Регулируеми маншети от чист памук за момичета и момчета, розов нашийник за кучета, яка para Honden. (S, Синьо)

BGN 2.00
Брой продукти

【Благородна обтегач, можете да изрежете в него името на кучето себе си 】: Быстросъемные ключалката премиум-клас, те са лесни за обличане/стреля 【Дизайн banta, ще направи кучето СИ по-елегантна 】 Цветя модел ще направи кучето си специално. правилно подбрани яка и шлейка няма да оставят мястото си куче за дъвчене. 【Материал от чист памук, мека И дишаща 】 : Леки, удобни, дишащи, трайни, може добре да защити шията на кучето. 【ТОПЛО СЪВЕТ】 : Яка не се разтяга само по себе си, моля, уверете се, че между ошейником и шията на кучето, остават само 2 пръста. нашийник за малки кучета, яки за средни кучета, яка за по-големи кучета. нашийник за малки кучета, яки за средни кучета, яка за по-големи кучета. 【ТОПЛО СЪВЕТ】 : Яка не се разтяга само по себе си, моля, уверете се, че между ошейником и шията на кучето, остават само 2 пръста. 【Предлага в няколко цвята】 : Цветен нашийник за кучета, розов нашийник за кучета, син нашийник за кучета, оранжев нашийник за кучета, зелен нашийник за кучета. 【Благородна обтегач, можете да изрежете в него името на кучето себе си 】: Быстросъемные ключалката премиум-клас, те са лесни за обличане/стреля. правилно подбрани яка и шлейка няма да оставят мястото си куче за дъвчене.

R

Те също купуват с този продукт