.

.

G2TUP Подаръци Любовник Стрелба с Лък, Косметичка За Треньор По Стрелба с Лък, Мотивационни Косметичка за Стрелба с Лък, Винаги Помни, че ти си Смел (Баба стрелба с лък,

G2TUP Подаръци Любовник Стрелба с Лък, Косметичка За Треньор По Стрелба с Лък, Мотивационни Косметичка за Стрелба с Лък, Винаги Помни, че ти си Смел (Баба стрелба с лък, черен)

BGN 8.77
Брой продукти

♡Косметичка за любителите на стрелба с лък - идеален подарък за спортистите, любителите на стрелба с лък, треньор по стрелба с лък, инструктор по стрелба с лък, отбор по стрелба с лък. ♡Можете да представите ни косметичку на тема стрелба с лък на своята сестра, приятелка, баба, мама, леля, дъщеря на учител, медицинска сестра, жена, семейство и никого като подарък за рожден Ден, Ден на майката, Коледа. Тези чорапи съдържат много забавно съобщение, което ще ги накара да рассмеяться. ♡МАТЕРИАЛ : Чанта за аксесоари за стрелба с лък от мек полиестер и ярки косметичек с принтом. ♡ Водоустойчив клатч за любителите на стрелба с лък Размер : 23 * 17 см, идеална за пътуване, пътувания с преспиване или за съхранение на козметика, бижута, аксесоари за коса, писалки и моливи или други аксесоари.Този път, носете подарък, който ще незаличима ефект, и си представете реакцията на вашите близки. ♡ Вдъхновяваща спортна чанта за стрелба с лък : "Винаги помни, че ти си смел, отколкото си мислех, по-силен, отколкото си видял, умен, отколкото си мислиш, и обичан повече, отколкото си мислиш".Ние сме специализирани в производството на чорапи / Кафе steins.Характеристики : 1. Идеално за празнични дни, рождени дни, двойки, housewarming, ден на майката, дама, подарък за нов дом и валентинок.

R

Те също купуват с този продукт