.

.

летяща Фабрика ioatiot, Мини Летяща Играчка-НЛО със Завъртане на 360 ° и led Подсветка, Играчки за Момчета и Момичета на рождения Ден на Мини безпилотни самолети, за помеще

летяща Фабрика ioatiot, Мини Летяща Играчка-НЛО със Завъртане на 360 ° и led Подсветка, Играчки за Момчета и Момичета на рождения Ден на Мини безпилотни самолети, за помещения на Открито (в Синьо)

BGN 2.33
Брой продукти

Деца и възрастни могат да играят заедно с него, е също така мост между деца и възрастни 【Трайни играчки с летенето топката】 Този беспилотник с ръчно управление е изработен от гъвкава, лека пластмаса.Той е устойчив на сблъсъци, ударопрочен, издръжлив и траен.Различни скорости и ъгъл на хвърляне ви позволяват да изпълняват различни траекторията на полета, трикове и високоскоростни маневри.При различни ъгли на полета, въртящи НЛО ще се завърти или да се върне по-различно. 【Идеален подарък за деца и възрастни】Мини-беспилотник НЛО може да се използва като изискан подарък за коледа момчета и момичета и креативни подаръци за рожден ден за вашето семейство и приятели. 【Интелигентни сензори и въртящи полет на 360 °】 Летяща фабрика непоседа използва съвременни технологии за професионално ориентиране сензор, която може интелигентно да се определи височината и разстоянието. 【Лекота в управлението на】 Включете бутона на захранването, натиснете и задръжте централната ос и завърти колелото, за да тече, след това подбросьте, за да започне полет. Спри полет оползотворяване на дрона нло ръка. 【Лесно да се играе за начинаещи】Този безпилотни летателни апарати НЛО - страхотна играчка за начинаещи.Той е устойчив на сблъсъци, ударопрочен, издръжлив и траен.Децата могат също да се подобри координацията на ръцете и очите по време на игра, така че това е чудесен беспилотник с ръчно управление.Децата могат също да се подобри координацията на ръцете и очите по време на игра, така че това е чудесен беспилотник с ръчно управление.Приложените витла, гарантират, че децата не страдат от тях.Вграден жироскоп позволява регулиране на точността и чувствителността на Балансиране, осигурявайки плавно въртене на мини-дрона на 360°.【Лесно да се играе за начинаещи】Този безпилотни летателни апарати НЛО - страхотна играчка за начинаещи. Моля, обърнете внимание, че не зареждайте в продължение на дълъг период от време и на време изваждайте кабел за зареждане, след пълно зареждане.Деца и възрастни могат да играят заедно с него, е също така мост между деца и възрастни. 【Идеален подарък за деца и възрастни】Мини-беспилотник НЛО може да се използва като изискан подарък за коледа момчета и момичета и креативни подаръци за рожден ден за вашето семейство и приятели.Спри полет, алчен мини-беспилотник ръка.Натиснете клавиша за включване / изключване в горната част. Спри полет оползотворяване на дрона нло ръка.Спри полет, алчен мини-беспилотник ръка.Вграден жироскоп позволява регулиране на точността и чувствителността на Балансиране, осигурявайки плавно въртене на мини-дрона на 360°.Различни скорости и ъгъл на хвърляне ви позволяват да изпълняват различни траекторията на полета, трикове и високоскоростни маневри.

R

Те също купуват с този продукт