.

.

Нашийник за кучета с лък - Приятен и Подвижни папийонка за кучета, Регулируем Нашийник с папийонка за малки Средни Големи момичета и Момчета, Женски или Мъжки подар?

Нашийник за кучета с лък - Приятен и Подвижни папийонка за кучета, Регулируем Нашийник с папийонка за малки Средни Големи момичета и Момчета, Женски или Мъжки подарък XL Синьо

BGN 0.67
Брой продукти

【Отличен материал】 е Изработен от чист памук, който придава на продукт за мекота и комфорт.Правилно подбран яка и шлейка няма да оставят мястото си куче за дъвчене. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Уникален и приятен дизайн, идеален за демонстрации за красота и индивидуалност на вашето кученце или като подарък куче, вместо обикновен черен или червен яка, който можете да видите навсякъде.Просто включете пералната машина на нежния режим с мек почистващ препарат и след това да изсъхне. 【ПРАНЕ】 - Яки са лесни за поддръжка и с тях лесно се пере.Изработен от сварным D-образен пръстен за допълнителна здравина.Колани се регулират, за да се осигури максимален комфорт и надеждна кацане, могат да бъдат коригирани за кучета от всички форми, подходящи за много малки, средни и големи кучета. 1 на Помещение включва : -1 регулируема яка, 1 моряк на fortune лък в тон Внимание: -Грешка ръчно измерване е 0,5-1 инч (1-3 см).Дъвка, разположен от всяка страна на banta, предпазва от неговото преместване за яката.Метал може да поцарапаться, ако се поставят в пералната машина.Ние с нетърпение очакваме вашите предложения.Ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас. - Ние препоръчваме да се пере на ръка и легна, за да изсъхне.

R

Те също купуват с този продукт