.

.

Керамични Спрей За покриване на Колата, 3 в 1 Высокозащищенный Бърз Спрей За Керамичното Покритие на Автомобила, Нано-Спрей За ремонт на Автомобилни Драскотини, Авт?

Керамични Спрей За покриване на Колата, 3 в 1 Высокозащищенный Бърз Спрей За Керамичното Покритие на Автомобила, Нано-Спрей За ремонт на Автомобилни Драскотини, Авто спрей Zoxdo (30 мл, 3 бр.)

BGN 2.33
Брой продукти

Лесна за използване и нанасяне на 2И прави колата маслостойким, гидрофобным и устойчиво на надраскване. 【Нано-спрей за ремонт на автомобилни драскотини】Нано-спрей за ремонт на автомобилни драскотини, предназначени за автомобили и други твърди повърхности, които изискват отличен блясък и защита. 【Спрей за керамични покрития на автомобили Zoxdo】 Най-лесният, бърз и ефективен начин за почистване, възстановяване и полиране на автомобили с помощта на нашия спрей за керамични покрития на автомобили Zoxdo. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Премахва петна от вода и много други замърсители, които могат да навредят на довършителните работи на вашия автомобил.Той ви осигурява безводную мивка, създава чист вид и придава на вашия автомобил предишния блясък.Премахва петна от вода и много други замърсители, които могат да навредят на довършителните работи на вашия автомобил. 【Zoxdo авто спрей】 Нано-спрей за ремонт на драскотини по колата може да се образува защитно покритие върху повърхността на вашия автомобил, което се записва в продължение на няколко месеца, и осигурява дълготраен блясък благодарение на използването на подобрени формули. 【Спрей за керамични покрития на автомобили Zoxdo】 Най-лесният, бърз и ефективен начин за почистване, възстановяване и полиране на автомобили с помощта на нашия спрей за керамични покрития на автомобили Zoxdo.Характеристики : Придава на вашия автомобил напълно нов външен вид! 1. 【Zoxdo авто спрей】 Нано-спрей за ремонт на драскотини по колата може да се образува защитно покритие върху повърхността на вашия автомобил, което се записва в продължение на няколко месеца, и осигурява дълготраен блясък благодарение на използването на подобрени формули.【Керамично покритие на автомобила】 3 в 1 Керамични спрей за покриване на автомобила може да премахне нежеланите драскотини, ожулвания и къдрите, восстанавливая блясък на вашия автомобил.Сигурно за всички повърхности на автомобили, лодки, мотоциклети, четырехколесных превозни средства. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. 【Керамично покритие на автомобила】 3 в 1 Керамични спрей за покриване на автомобила може да премахне нежеланите драскотини, ожулвания и къдрите, восстанавливая блясък на вашия автомобил. 【Высокозащищенный бърз спрей за керамичното покритие на автомобила】 Просто спрей 3 в 1 высокозащищенный бърз спрей за керамични покрития колата на боята на колата си, той веднага ще изтрие мръсотията, птичи тор, кал, прах, мазнини и упорити петна при контакт, спестяване на време и пари.

R

Те също купуват с този продукт