.

.

Смяна на капачка на колелото за Черепа, гуми Капачки, капачки състав на въздушния клапан, Съвместими с автомобили с черепа, камиони, мотори, лого, Всички модели, Аксе

Смяна на капачка на колелото за Черепа, гуми Капачки, капачки състав на въздушния клапан, Съвместими с автомобили с черепа, камиони, мотори, лого, Всички модели, Аксесоари за полагане на Метални (4 бр.)

BGN 2.67
Брой продукти

вашите шинные вентили удължават срока на експлоатация на гумите, а също така демонстрират красотата, присъща на гуматавашите шинные вентили удължават срока им на служба.Нов дизайн : Нови цветове и уникален дизайн, който показва вашето благородство, не само защитават по-добре вашият автомобил, но и подчертава красотата на вашия автомобил.Нанесете покритие върху повърхността, за да се избегне окисляване на метала, да подобри издръжливостта, текстура и глянцевитость. ТЕХНОЛОГИЯ : Леене под налягане на мед за един път. осигурява дълъг срок на използване. Материал : Капачки състав клапан гуми са изработени от сплав с, който е устойчив на корозия, е здрава.Сервизно обслужване : ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим задоволително решение. Лесна инсталация Благодарение на гумен уплотнениям вътре, осп може да замени първоначалната неисправную капачката на вентила на гумата, както и да демонстрира красотата на гуми.

R

Те също купуват с този продукт