.

.

20 Бр. Мини Колела, Въртящи се Колела за мини-валяк, Малки Колела, Колела от Неръждаема Стомана, Черни Джанти за Кошчета за Боклук, Мебели за дома дръжка На Количка, До?

20 Бр. Мини Колела, Въртящи се Колела за мини-валяк, Малки Колела, Колела от Неръждаема Стомана, Черни Джанти за Кошчета за Боклук, Мебели за дома дръжка На Количка, Добавете Колела към всичко

BGN 0.33
Брой продукти

Само трябва да се придържа универсално колело в долната част на кутията, след тази тежка кутия може лесно и стабилно се движите в посока, спестявайки време и усилияНикакъв риск, купуват сега. 【Отлично сервизно обслужване】 : Ние се фокусираме върху качеството и следпродажбено обслужване на едно.Ние ви предлагаме задоволително следпродажбено обслужване.Валяк здрав, устойчив на абразия и лъскав, със заоблени ръбове и без чеп, така че той здрав и издръжлив. 【Висококачествени материали】 : Основната сграда на малки ролки е изработен от висококачествен материал, а роликовая част е изработена от неръждаема стомана, която е различна здравина, устойчивост на износване и може да се използва в продължение на дълго време. 【Лесна инсталация】 само трябва да използвате самоблокирующееся устройство, което идва заедно с него. 20 PCS мини-въртящи се колела са направени от високо роликовой дограма и неръждаема стомана, могат да бъдат приложени различни видове и размери кутии за съхранение, като кутия за обувки, кутии за играчки, кофа за боклук и една малка контейнерная кутия за улесняване на движение. 【Широко приложение】 Тези самозалепващи колело може да се прилага в различни типове и размери кутии за съхранение, като например кутии за обувки, кошове за играчки, кофи за боклук и малки контейнери кутии, за да се улесни преместване.Ние ви предлагаме задоволително следпродажбено обслужване.Валяк здрав, устойчив на абразия и лъскав, със заоблени ръбове и без чеп, така че той здрав и издръжлив.Пробиване не се изисква, и обектът не е повреден.Просто трябва да се придържа ролки към долната част на обекта с помощта на включените самозалепващи се ленти.Просто трябва да се придържа ролки към долната част на обекта с помощта на включените самозалепващи се ленти.Само трябва да се придържа универсално колело в долната част на кутията, след тази тежка кутия може лесно и стабилно се движите в посока, спестявайки време и усилия.Пробиване не се изисква, и обектът не е повреден. 【Висококачествени материали】 : Основната сграда на малки ролки е изработен от висококачествен материал, а роликовая част е изработена от неръждаема стомана, която е различна здравина, устойчивост на износване и може да се използва в продължение на дълго време.

R

Те също купуват с този продукт