.

.

Cabilock Огледало за грим с подсветка, Led Огледало за грим, 2 бр., Стил на Козметичната Плотове, Огледало за Спалня, Преносим Тоалетка Без Плот, Тоалетка за грим, грим Огле?

Cabilock Огледало за грим с подсветка, Led Огледало за грим, 2 бр., Стил на Козметичната Плотове, Огледало за Спалня, Преносим Тоалетка Без Плот, Тоалетка за грим, грим Огледало с осветление, Led Огледало за грим

BGN 12.17
Брой продукти

-Това подчертае вашата красота и ще ви позволи да видите по-добре своя грим в сравнение с обикновеното огледалоДЕСКТОП ОГЛЕДАЛО - Джобно огледало за грим, лесно и удобно в переноске.Led ОГЛЕДАЛО за ГРИМ -led десктоп огледало за грим, удобна и красива. -Капацитет на батерията : 1200 mah. - Материал : пластмаса, стъкло, метал. - Led десктоп огледало за грим, удобна и красива. - Време за зареждане : 2 часа.Идеалният подарък за вашите приятели и близки. - USB вход : 5-1 А. огледало за грим в спалнята Прост, но ефектен дизайн го прави декоративен и изискан. - Номинална мощност : 5 W. - Размер : приблизително 28 x 18 x 18 виж - Джобно огледало за грим, лесно и удобно в переноске. - Идеалният подарък за вашите приятели и семейства. Това подчертае вашата красота и ще ви позволи да видите по-добре своя грим в сравнение с обикновеното огледало.огледало за грим с led подсветка Огледало за грим, изработени от материал, който има хубав външен вид и е устойчив на надраскване.ОГЛЕДАЛО за ГРИМ в СПАЛНЯТА е Изработено от материал, устойчив и безопасен за използване. Описание на продукта десктоп огледало на Това елегантно бижу за вашата спалня и санитарен възел за ежедневна употреба.Списък на пакетите 1 x огледало за грим Характеристики-Произведен от материал, трайно и безопасно за използване.

R

Те също купуват с този продукт