.

.

Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с принтом Кактус за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с принтом Кактус за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 22.00
Брой продукти

★ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPEСлед измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място. ★ [Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Бъдете внимателни, не го излагайте на продължително излагане на слънце.Ще можете по-свободно да се обучават на него, който по-безопасни и издръжливи в сравнение с по-меки от други конвенционални постелки за йога. ★ [Указания за почистване на вашия] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Можете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.Можете свободно да изберете която ви харесва модела.Дебелина 1/4 инча осигурява приятно чувство на крака, а меката възглавница и може да ви предпази от нараняване.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода. ★ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение. ★ 100% нетоксичен, мек и нескользящий килимче за йога, вие наистина искате да имате такъв?Използването на висококачествени материали TPE не съдържа вредни химикали и по-безопасно от традиционните постелки за йога.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака и го прави по-удобен. ★ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление. ★ Област за печат ★ Еднопосочна печат ★ Бележки ★ Моля, обърнете внимание, че размерите могат да варират в зависимост от размера. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Вие сте в центъра на вниманието клас по йога.Идеалният модел отговаря на идеала ви.

R

Те също купуват с този продукт