.

.

Комплект за CDMA, Домакински Многопластова Крупнотоннажная Портативна Медицинска Спешна Стационарната Медицина, Малка Аптечка, Семеен Кутия За съхранение на Лекар?

Комплект за CDMA, Домакински Многопластова Крупнотоннажная Портативна Медицинска Спешна Стационарната Медицина, Малка Аптечка, Семеен Кутия За съхранение на Лекарства, Малка Семейна Безопасност (Бял)

BGN 2.67
Брой продукти

Дизайн на дръжката 4 Предпазител стегната 3. [Поддържайте, за да не падне, да не се страхувайте преобръщане] полагане кабинет на 180 градуса, не е лесно да паднат в търсене на лекарство, е по-удобно да се произвежда добро качество, плавни линии, живи текстура. [Преносим дръжка] Му е лесно да носят със себе си и да вземе със себе си, с вълнообразни дръжка, удобен за хващане, за лесно повдигане, намери лек за 1 секунда, прозрачно, бързо и не отнема много време. Изящна изработка, без чеп 2.Той може да се намери лек за 1 секунда, което е ясно, бързо и не отнема много време. Прозрачен капак с един поглед Преносима писалка, просто носете я със себе си Дръжка във формата на вълни, удобно, лесно повдигане Заглавие : Кутия за семейни лекарства Материал : PP цвят : бял Размер : 29*16*15.Начин на грижи за вас започва с подробности.7 см Опаковъчен лист : 1 * кутия за фамилна медицина от висок Клас невидим пластмасов материал, здравословен и релаксиращ, вкус многофункционална кутия за съхранение, която може да има достатъчно пространство за настаняване на таблетки, шишета с лекарства, козметични средства и т.Може да се използва като допълнително средство за семейства, предприятия или спортни екипи за носене на открито.

R

Те също купуват с този продукт