.

.

Увеличението на Лещата на Барлоу Оптично Стъкло Професионален Микроскоп Обектива на Камерата, за Любителите на Астрономията резервни Части За Микроскоп Аксесоар?

Увеличението на Лещата на Барлоу Оптично Стъкло Професионален Микроскоп Обектива на Камерата, за Любителите на Астрономията резервни Части За Микроскоп Аксесоари

BGN 32.43
Брой продукти

Приложимо : на Обектива на камерата с дърворезба, стъпка M28 31,7 мм) Размер threads : M28.Добър аксесоар за любителите на астрономията.Практичен аксесоар : Обектив микроскоп може да се удвои обща мощност увеличаване на микроскоп и намаляване на дължината.С висока разделителна способност : Увеличительный обектив barlow с 5-кратно увеличение с висока разделителна способност ви помага да видим по-ясно и по-далеч. Висококачествен материал : Допълнителен обектив микроскоп е изработен от алуминиева сплав и се отличава с дълготрайност, лекота и трайност. Отлични характеристики : Допълнителен обектив е снабден с обектив с широколентов покритие, която осигурява отличен контраст на изображението и светлинна пропускливост. Практичен аксесоар : обектив микроскоп може да се удвои обща мощност увеличаване на микроскоп и намаляване на дължината. Покритие лещи : Широколентова покритие Материал ръкав : алуминиева сплав, Размер повърхност : 1,25 инча (прибл.Висококачествен материал : Допълнителен обектив микроскоп е изработен от алуминиева сплав и се отличава с дълготрайност, лекота и трайност.Параметри : Тип на продукта : Помощна цел линзаматериал : алуминиева сплав + оптично стеклоусиление : 5хномер лещи : 1 бр.Подходящ за окуляров астрономически телескоп с диаметър 1,25 инча /31,7 мм Характеристика : 1.

R

Те също купуват с този продукт