.

.

Защитно фолио за екран за поверителност Puccy, съвместима с 24 Skyworth 24E3A11G TV Anti Spy TPU Guard (Не защитни фолиа, изработени от закалено стъкло)

Защитно фолио за екран за поверителност Puccy, съвместима с 24 Skyworth 24E3A11G TV Anti Spy TPU Guard (Не защитни фолиа, изработени от закалено стъкло)

BGN 34.39
Брой продукти

Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскванеМоля, настройте яркостта подходящ начин в съответствие с личните потребности. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. С помощта на силиконово лепило, което лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се извършва по естествен начин.Моля, настройте яркостта подходящ начин в съответствие с личните потребности.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа.② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.

R

Те също купуват с този продукт