.

.

Седалките на дръжки на Вратите на хладилника NEYARO, Определени от 10 Стираемых Кърпички За украса на Интериора на Дръжката на уреда за Хладилник Микровълнова Печка и ?

Седалките на дръжки на Вратите на хладилника NEYARO, Определени от 10 Стираемых Кърпички За украса на Интериора на Дръжката на уреда за Хладилник Микровълнова Печка и Съдомиялна Машина, Баня Улавя Всички петна на Прах

BGN 2.67
Брой продукти

(Обиколката може да се измери, обвивка на дръжката на лист хартия 8 парчета за хладилници, печки и други дълги дръжки.Отлична мека кърпа избран за комфорт и мекота на допир.Покрива дръжки са обратими, вие може по всяко време да свали капачката и използвайте другата страна за предоставяне на нов вид.Мека на допир, здрава тъкан.✔【ПОВЕЧЕ БРОЯ】 - Да отговарят на нуждите на повечето семейства, ние сме добавили в комплект комплект от 10 теми.Ръчно / машинно пране със студена вода и използвайте отново и отново.В името на вашето здраве се препоръчва да се промени веднъж на 1-3 месеца.Всеки калъф за писалка ръчно пришита от плат, който е много изысканна и трайна. ✔【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 -Сшито от класически кадифе, пушистое и топло.Благодарение на използването на по-широката залепваща лента той е подходящ за кухненски прибори с дръжки с различни ширини.Благодарение на по-високите самозалепваща лента велкро работете здраво свързана и не се плъзга лесно.Мека на допир, здрава тъкан. ♥ Защо да изберете капака на дръжката на Вратата, на хладилника NEYARO?Ние избрахме по-дебела кърпа, отколкото при други продавачи, с по-меко усещане.) Общо 10 броя Съвети : За химикалки с обиколката на 3,5-5,5 инча.Ръчно изработени продукти, всеки продукт преминава строг подбор, гаранция за качество е по-добре, отколкото при други.Пратката включва : 10 бр.Това е добър подарък за семейно празника, помощник на домакинята.Това е добър подарък за семейно празника, помощник на домакинята. 8 парчета за хладилници, печки и други дълги дръжки. ✔【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 -Сшито от класически кадифе, пушистое и топло.За всеки дръжката на вратата, като хладилник, печка, фурна, гардероб, дръжки на вратите, баня, стъклена врата и т.Ако вие се тревожите за петна и отпечатках на пръстите на вашата домашна дръжката, защо да не купя няколко от нашите калъфи за писалки, които могат да се предпази от петна от храни, сосове, масло, капки вода, изтичане и върховете на пръстите си.Моющийся и лесно моющийся. ✔【Подробна информация За размера на】 -Общо 10 броя калъфи за писалки.За домакински уреди това също е добра украса. ✔【Лесна за почистване и използване на】 -Конструкция, велкро, двустранен замяна.Подходящ за писалки с обиколката на 3,1-4,5 инча. ✔【Лесна за почистване и използване на】 -Конструкция, велкро, двустранен замяна.

R

Те също купуват с този продукт