.

.

Прахоустойчив калъф за тостер Boczif, Ватиран от Полиэстеровой тъкан Тостер за 4 филийки, Калъфи За кухненски уреди малки домакински уреди, Калъф за тостер, Подходящ з?

Прахоустойчив калъф за тостер Boczif, Ватиран от Полиэстеровой тъкан Тостер за 4 филийки, Калъфи За кухненски уреди малки домакински уреди, Калъф за тостер, Подходящ за повечето стандартни тостеров на 4 резена, водоустойчив

BGN 5.29
Брой продукти

Ако калъф боядиса или върху нея се появят петна, хвърли го в пералнята, за да освежите заедно с друг спално бельо за кухнята или вкъщи и подсушете в перална машина при ниска температура ✅【Подходящ за тостер с 4 филийки】 12,99x10,6x8,5 инча, този стандарт тостер с 4 филийки, подходящи за тостеров, бройлери и на повечето кухненски малките неща. ✅【Стоки от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ЗА КУХНЯ】 Цвят върви добре с всякакъв вид кухненски плот или бижута.Ще ви бъде лесно да се намери добър вариант за вашата съществуващата оформление на кухня.Машинно пране на щадящем режим в студена вода и за постигане на най-добри резултати го оставете да изсъхне на въздуха. ✅【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ, КАПАК ТОСТЕР】 Материал повърхности, изработен от плътен полиестер, предпазва устройството от ерозия на пара.Съхранявайте тостер чисти и наводите реда на работния плот - чудесно за поддържане на реда във всичко. предохраняйте хлебопечку от пръски вода, прах и мазнини, продлевайте срок на служба на уреда. ✅【ЛЕСНА за почистване и опаковане】 Не се изисква специален метод на почистване. ✅【ЛЕСНА за почистване и опаковане】 Не се изисква специален метод на почистване.Можете да бъдете сигурни, че тостер ще изглежда като чисто нова. ✅【Стоки от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ЗА КУХНЯ】 Цвят върви добре с всякакъв вид кухненски плот или бижута.Той е снабден с подплата, предохраняющей малък уред от малки подутини.Най-добрият подарък за вашата майка и приятелите съхранявайте тостер винаги като нова.Съхранявайте тостер чисти и наводите реда на работния плот - чудесно за поддържане на реда във всичко. ✅【ЗАЩИТЕТЕ вашия ТОСТЕР】 Съхранявайте вашия любим тостер в затворено състояние, като го предпазва от различни кухненски елементи, включително прах, мръсотия, петна, разливи, пръстови отпечатъци, кошачью вълна, и да се гарантира, че вашите домашни любимци скочи или да scrabbling тостер. ✅【Подходящ за тостер с 4 филийки】 12,99x10,6x8,5 инча, този стандарт тостер с 4 филийки, подходящи за тостеров, бройлери и на повечето кухненски малките неща.✅【ЗАЩИТЕТЕ вашия ТОСТЕР】 Съхранявайте вашия любим тостер в затворено състояние, като го предпазва от различни кухненски елементи, включително прах, мръсотия, петна, разливи, пръстови отпечатъци, кошачью вълна, и да се гарантира, че вашите домашни любимци скочи или да scrabbling тостер.

R

Те също купуват с този продукт