.

.

Чанта-портфейл XRPow за Galaxy S22 5G, [Сменяем магнитен 2 в 1], Здрав калъф-клатч от изкуствена кожа с джоб за карти Samsung Galaxy S22 (6,1 инча) 5G, елегантен флип-надолу капачка със защ?

Чанта-портфейл XRPow за Galaxy S22 5G, [Сменяем магнитен 2 в 1], Здрав калъф-клатч от изкуствена кожа с джоб за карти Samsung Galaxy S22 (6,1 инча) 5G, елегантен флип-надолу капачка със защита от удари - черен

BGN 1.33
Брой продукти

[Мултифункционален портфейл за Samsung S22] Портфейла-за награда с цип съдържа 17 отделения за карти + 3 джоба за пари + 1 фоторамка + 1 ключалката за коланНяколко на брой Изключете калъф за карта, който без проблем се побира в джоба и да се премахват от него, с откидными джобове за нощни разходки из града, осигурява мобилност и гъвкавост в ежедневния живот. 3 различни джобове за безопасно съхранение на вашите вещи изкуствена кожа има противоскользящими и матови тактильными характеристики.Магнит умело вградени, за да защити своя Galaxy S22 от падане, без това да повлияе на механизма на Galaxy S22, които могат да развалят картите за безконтактни плащане. Клатч портфейл от искусственнойкожи премиум-клас с подвижна вътрешна магнитна ударопоглъщащ заден капак за Samsung Galaxy S22.Напълно функционален, стилен и компактен дизайн за бизнес портфейл за разходки, лов, пътуване по целия свят.Подходящ за мъже, жени и юноши от всички възрасти. [Свалящ-джобен формат 2 в 1 за жени и мъже] е Съвместим само с Galaxy S22 5 G (6,1 инча).

R

Те също купуват с този продукт