.

.

Бельо JIIT за възрастни Жени от Урина, Защита от Инконтиненция/Чанта за контрол на Пикочния мехур, Многофункционални Интелигентни Бикини, за да се Грижи за Изтичане н

Бельо JIIT за възрастни Жени от Урина, Защита от Инконтиненция/Чанта за контрол на Пикочния мехур, Многофункционални Интелигентни Бикини, за да се Грижи за Изтичане на урина, Инконтиненция на урината (XXL)

BGN 1.33
Брой продукти

, за решаване на техните проблеми и защита на вашето здравеСъсредоточете се върху новото интелектуално бельо срещу напикаване. бельо при инконтиненция на урината за възрастни мъже и жени.Се използва в най-различни места, на открито и закрито, за на най-различни хора. 【Използване на продукта】 : Идеален за работни групи в специални индустрии, като например възрастните хора с инконтиненция на урината, хората с ограничена подвижност, легнал пациентите, на водачите на товарни превози на дълги разстояния и т.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, за да ги решат. 【Световен патент за продукт】 : бельо от незадържане на урината за мъже и жени, ние имаме единственият патентован дизайн на този на продукта, който изключва дискомфорт от памперси, мултифункционален интелигентно бельо за хранене, специално предназначени за обикновения бельо, 24-часово интелигентни откриване, масаж, нагряване и други функции. 【Характеристики на продукта】 : Автоматично индукционное уриниране, високо автоматична дренажна помпа, може многократно да се почистват и обработват, висококачествен силиконов материал, бельото е от чист памук, лесни за почистване. [Разликата между умен долни бельо и подгузниками] : Традиционни памперси са с малка водопоглъщаемост, висока цена, честата смяна, се нагряват и воздухонепроницаемы.

R

Те също купуват с този продукт