.

.

Подаръци за Повдигане на настроението Чаша Вино Всички Поправи Вакуумно Термокружка двустенни 12 грама Със Сламен Капак И Гъвкави Капачки за Офис, Дом, Кухня, Термо?

Подаръци за Повдигане на настроението Чаша Вино Всички Поправи Вакуумно Термокружка двустенни 12 грама Със Сламен Капак И Гъвкави Капачки за Офис, Дом, Кухня, Термокружка за Пътуване, Подаръци за мама, Татко, Розов

BGN 1.00
Брой продукти

✔ ПОДДЪРЖА ТОПЛИНА И студенина : Благодарение на вставной тръба и технологията на вакуумна изолация двустенни той поддържа топлина в продължение на 3 часа, се запазва на студено повече от 9 часа, се използва като чаши, кафе чаши, бутилки за вода и чаши за пиене, идеален за вино, кафе, чай, сладолед, кока-кола, бира, коктейли.✔ Премиум качество : Чаша с изолация от хранително-вкусовата неръждаема стомана, электрополированная вътрешната повърхност, покритие спрей, ABC кристално чиста пластмаса без бисфенол А, което го прави здрав, небьющимся, не предаване на пот и ръжда, не причинява вреда на здравето на човека, запазва чаша сух и чист. ✔ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ чаши за пътуване : те напълно приспособима, моля, изпратете ни настройки за електронна поща. ✔ Следпродажбено обслужване : Ако има повреда по време на транспортирането или не сте доволни от тази чаша, моля, уведомете ни, ние ще ви отговорим своевременно и ще предложим на задоволително решение за вас.Капучино, лате, използвани на закрито и на открито за пикник в домакинството, офиса и за пътуване. ✔ Перфектен размер И различни ЦВЕТОВЕ : вместимост 12 унции, бяло, черно, синьо, зелено, розово, цвят розово злато за избор.

R

Те също купуват с този продукт