.

.

YFJBHDIAN Ръкавици за пръстите на Рехабилитация Обзавеждане Упражнение за Пет Пръста Електрически Уред За Тренировка на Ръцете, Рехабилитационни Роботи Ръкавици за Т?

YFJBHDIAN Ръкавици за пръстите на Рехабилитация Обзавеждане Упражнение за Пет Пръста Електрически Уред За Тренировка на Ръцете, Рехабилитационни Роботи Ръкавици за Тренировка Корекция на Флексия на Пръстите

BGN 37.46
Брой продукти

✔ 【Рехабилитация роботизирани ръкавици за хора】 : спазъм на флексия на пръстите, церебрална парализа, дисфункция на пръстите, причинени от последиците от инсулт, дълги часове на работа могат да се възстанови двойна функция на пръстите и дланитеПериферните нерви и други неврологични заболявания.Вредата от раздавливания и други наранявания на ръцете.Разкъсване на сухожилията и /или кабели и други наранявания на сухожилията. - Лесна работа, просто и ефективно управление на въртенето. - Малък и удобен дизайн, подходящи за носене, независимо експлоатация и поддръжка.Опаковъчен лист Хост * 1 Ръкавици за робот-реабилитатора * 1 Slr ръкавица * 1.Синдром на карпалния канал.Артрит или тендинит.Прилагане на автоматични рехабилитационни ръкавици. ✔ 【Материал ръкавици клиниката робот】 : меки полимерни ръкавици, разнообразие от гъвкави полимерни материали, триизмерна рязане, подходящ за човешки ръце, гъвкав въздушен диск, прост и удобен.✔ 【Ръкавици клиниката на робота имат няколко режима на】 : Пасивен режим и огледален режим позволяват тренированной ръка изучава движението на други ръце.Тегло : 3 кг Функция : Тренировка за рехабилитация на пръстите, корекция на контрактурной твърдост, определени за корекция лучезапястного ставата е включено в комплекта. ✔ 【Регулируема сила на】 : Регулируема сила в съответствие с вашата конкретна ситуация, независимо от това, колко сте силни, в рамките на диапазона на безопасност, не е нужно да се притеснявате за силата.

R

Те също купуват с този продукт