.

.

Спортни Ръкавици Haeglauv с пълни пръсти за мъже и Жени, Ръкавици за фитнес зала с Отлично изземване, Мека Защита на Дланите за фитнес-тренировки, Вдигане на Тежести, Ка?

Спортни Ръкавици Haeglauv с пълни пръсти за мъже и Жени, Ръкавици за фитнес зала с Отлично изземване, Мека Защита на Дланите за фитнес-тренировки, Вдигане на Тежести, Каране на Велосипед

BGN 7.46
Брой продукти

Позволете да се насладите на максимален комфорт по време на спортИдеален за използване на закрито, така и на открито.Ликра, Силикон, Кожа. ?♂?♂?♂ [Удобни и дишащи] : Спортни ръкавици за мъже са с отлично материал ликра, лесно впитывающего пот. ?♂?♂?♂ [многократно използване] : Независимо дали сте мъж, жена, или любител на фитнеса, тези спортни ръкавици за вас. Проверете таблицата размери и изберете правилния размер.Спецификация на продукта.Ако искате да станете силни и да имат здраво тяло, а след това двойката професионални и удобни спортни ръкавици просто е необходима, нали?Спортни ръкавици Haeglauv ще ви помогнат да постигнете оптимална физическа форма, тъй като те са с отлично ликра материал, който лесно пропуска пот. ?♂?♂?♂ [Дизайн] : Тези ръкавици за упражнения е плътно по тялото. Измерете обиколката на ръката си (най-широката част) точно така, както е показано на фигурата.Можете да използвате нашите спортни ръкавици за практикуване на вдигане на тежести, гребане, колоездене, подтягиваниями, колоездене, скално катерене и всички видове спортове.Нашите ръкавици за вдигане на тежести са махровую плат на големия пръст, която помага на избършете излишната пот по време на тренировки или други спортове. ?♂?♂?♂ [Удобен сензорен екран] : спортни ръкавици за увиване на китките от вграден проводящ материал за сензорен екран. Тази тренировочная ръкавица има плътно в близост дизайн, премахва натиска на ръцете ви и намалява триенето между ръкавици и ръцете си по време на тренировка.Дори ако ще се обучават в продължение на дълго време, ръцете няма да бъдат обременени и все още ще се чувстват комфортно и освежаващо.

R

Те също купуват с този продукт